Hvorfor WordPress

3
Når man skal utvikle moderne og robuste nettsider er det viktig å bygge sidene på en god plattform. Vi prefererer WordPress, og her skal vi fortelle hvorfor.

Verden største – løsninger på alt

WordPress er enkelt og greit verdens største publiseringsløsning, og etterhvert det mest brukte valget for både blogger, nettsider og nettbutikker for mindre selskaper.

WordPress er OpenSource, noe som betyr at alle kan utvikle og forbedre systemene, samt lage nye og geniale funskjoner (plugins). Den ultimate metoden for å lage en superplattform.

For deg som har behov for en nettside betyr dette at du kan få tilgang på nærmest alt du måtte trenge uten dyre og lange utviklingsprosjekter. Det aller meste er gjort fra før, og alt som trengs er litt tilpassing og skruing for at alt skal passe til din bedrift.

Sikkert og trygt

Ved å være den desidert største publiseringsløsningen i verden, blir sikkerhet prioritert. Naturligvis. WordPress kan derfor by på noen av de mest sofistikerte sikkerhetsløsningene for nettsider, noe det er et stort behov for.

Rimelig å utvikle

Når man har tilgang på mangfoldige millioner av design-maler og plugins blir det rimeligere å designe nettsider. Man slipper å finne opp hjulet på nytt og det meste er gjort alt. Velger du WordPress er derfor veien kortere, og konsekvensene for lommeboka er mindre.

Universelt – hvem som helst kan drifte

En av de store fordelen med WordPress er at det finnes store mengder selskaper og mennesker der ute med kompetansen til å drifte din WordPress side. Skulle du derfor ikke være fornøyd med din nåværende WordPress-utvikler er det bare å bytte. Det har du nemlig også all rett til. Se neste punkt!

Du eier produktet

Har du fått utviklet et nettside i WordPress, er det du som har retten på produktet. Ingen utviklingsselskap har mulighet til å si at de eier rettighetene over din wordpress-nettside. Det er hele prinsippet med GLPv2, lisensieringen av WordPress.