2Noen av våre prosjekter

Vi i Digiblue jobber med nye og spennende prosjekter hele tiden. På denne siden ønsker vi å presentere for deg noen av problemstillingene vi har tatt for oss, og hvordan vi har valgt å løse disse.

Barnas utvalgte

For barnas utvalgte var det et stort ønske om å lage et klart og tydelig nettmagasin, med store og tydelige bilder. Nettsiden skulle også være lett å administrere og holde vedlike over tid. WordPress var derfor det naturlige valget.

For å skape et nettsted med tydelig Magasinuttsende fant vi frem til et annerkjent magasin-theme som blir brukt av flere tusen lignende sider. I tillegg jobbet testet vi at vi fikk til alt vi ønsket med designet.

Resultatet ser du på barnasutvalgte.no

Sammenligning av forbrukslån

Forbrukerportalen Dinero.no er et anerkjent nettsted for sammenligning av forbrukslån og kredittkort. Nettsiden har eksistert noen år alt og er hele tiden under teknisk utvikling.

For en stund tilbake fikk vi spørsmålet om å utvikle en plugin til wordpress som skulle forenkle presentasjonen av forbrukslån og kredittkortene (resultatet ser du ved å følge de respektive lenkene).

Når man utvikler plugins til WordPress har man virkelig muligheten til å utnytte det fulle potensialet til WordPress. Mulighetene er uendelige, og man kan skape noe varig, robust og sikkert. Ta kontakt med oss i Digiblue for en uforpliktende prat om din neste WordPress-plugin.

Easydeal.no

Easydeal.no skal være en nettbutikk med gode tilbud innen alle sjangere. Utfordringen her var å skape en nettbutikk til alle formål, som likevel så pen og ren ut. Dette gjorde vi med riktig WordPress-theme, og en grundig gjennomgang av alle behov før vi startet arbeidet med utviklingen.

En av de viktigste oppgavene vi utførte ved utvikling av nettbutikken var tilpasning og integrasjon mot ERP-løsning for effektiv håndtering av varelager. En av suksesskriteriene til effektiv nettbutikkdrift mener vi.