Slik jobber vi med SEO

4

Vi veileder deg til det gode innholdet!

SEO står for Search Engine Optimization, og er alfa og omega for å skape søkbart innhold på nett. Våre rådgivere sitter på ekspertise innen feltet, og veileder deg til å øke synlighet, CTR og eventuell konvertering.

På toppen av Google

Søkemotorer har blitt vår nye kilde til viten, og samtidig det vi først benytter når vi trenger informasjon om varer, produkter og tjenester.

Da sier det seg selv at det lønner seg å ligge på toppen av søkelistene!

Tekst og innhold

Tekst og innhold er viktig når websiden din skal utarbeides eller videreutvikles. Å søkemotoroptimalisere tekst er en kunst i seg selv, og med Googles kryptiske retningslinjer er det viktig å til enhver tid holde seg oppdatert på begrensninger og muligheter i SEO.

Skriv for leserne dine

Samtidig hjelper det ikke å repetere et søkeord i det uendelige for å komme seg på topp. Også lesbarhet og bounce rate spiller inn som viktige faktorer. For at siden din skal lykkes må innholdet skreddersys dine lesere. Snakk til din målgruppe! Vi viser deg hvordan.

Teknisk optimalisering

Sidens arkitektur har også noe å si. Er siden din mobilvennlig? Lastes den raskt nok? Og er den kodet korrekt? Alt påvirker hvordan leseren opplever siden din, og jo mer brukervennlig og lesbar websiden din er, jo større blir sjansen for å lykkes hos søkemotorer som Google og Bing.